Τηλέφωνο: +30 26510 25324 | Φαξ: +30 26510 32907 | Email: info@isioanninon.gr
Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β, ΤΚ 45 444, Ιωάννινα
Ώρες Λειτουργίας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 15:00 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00
ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 10:00-14:00 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00
ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-12:00

Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης»

22 Οκτωβρίου 2018


Η Πανελλήνιος Εταιρεία Διατροφής διοργανώνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ από 11-15 Φεβρουαρίου 2019, Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:  

«Η Διατροφή στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, των Παραγόντων Καρδιαγγειακού Κινδύνου & των Μεταβολικών Νοσημάτων»

σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα και συμμετοχή τωνΠανελλήνιων Εκπαιδευτικών Ημερίδων «Γ. Παπαδάκης».

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει σημαντικά στην συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Γιατρών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αφού τα θέματα Διατροφής που θα αναπτυχθούν στο Συνέδριο, θα καλύψουν το κενό, που υπήρχε μέχρι σήμερα, αφού τα θέματα αυτά στις Ημερίδες εθίγοντο ακροθιγώς.

Σε εποχές όπου ο Σακχαρώδης Διαβήτης, τα Μεταβολικά Νοσήματα και επακόλουθα, τα Καρδιαγγειακά νοσήματα αυξάνονται δραματικά και επιδημικά, σε νοσηρότητα, θνητότητα και αυξημένο κόστος Υγείας, Η πλέον αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση είναι η Πρόληψη, με αλλαγή τρόπου Ζωής κυρίως Διατροφής και Άσκησης.

Αποδεκτό είναι από όλους ότι Βασικό αντικείμενο των Γιατρών της Π.Φ.Υ, είναι η πρόληψη συνεπώς και η στρατηγική προσέγγισης της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Γιατρών της Π.Φ.Υ (Γενικών Γιατρών, Παθολόγων και όχι μόνο) πρέπει να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε σε Δύο Σεμινάρια του Life Long Learning, διάρκειας 4 ωρών το καθένα.

Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος  είναι:

  • Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γιατρό της Π.Φ.Υ.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
  • Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών. Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση.
  • Έξι (6) Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια (απαιτείται δήλωση συμμετοχής).
  • «ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ». Θα χορηγηθεί ξεχωριστό Πιστοποιητικό ΠαρακολούθησηςCD με όλες τις εισηγήσεις, ΚΑΙ δωρεάν το Δίτομο Βιβλίο «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η διαχείριση στην Π.Φ.Υ.» (ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν).
  • «12ωρο Φροντιστήριο στη Ρευματολογία, Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Όπως κάθε χρόνο το Σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με ανάλυση και συζήτηση  ενδιαφερόντων περιπτώσεων. Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθείξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης και CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά, από 11 έως και 15 Φεβρουαρίου 2019, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αντώνης Ζαμπέλας 
Πρόεδρος
Πανελλήνιας Εταιρείας Διατροφής
 
Σταύρος Παππάς
Πρόεδρος
Ινστιτούτου Μελέτης, 
Έρευνας & Εκπαίδευσης για το
Σακχαρώδη Διαβήτη και τα
Μεταβολικά  νοσήματα
panellhnies ekp hmerides

Τελευταία Νέα



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 26510 25324 | Φαξ: +30 26510 32907 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β, ΤΚ 45 444, Ιωάννινα
Ώρες Λειτουργίας Δευ-Παρ: 09:00-15:00 (Τετ: 18.00-20.00)
Για θεώρηση γνησίου υπογραφής, ΑΥΣΤΗΡΑ, καθημερινα 10:00-12:00
Ώρες Λειτουργίας για Ιατρούς: Καθημερινά 10:00-14:00 κατόπιν ραντεβού


Copyright © 2022 Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων (ΙΣΙ). Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Powered by NICMEDIA

Back to Top