Τηλέφωνο: +30 26510 25324 | Φαξ: +30 26510 32907 | Email: info@isioanninon.gr
Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β, ΤΚ 45 444, Ιωάννινα
Ώρες Λειτουργίας
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 15:00 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00
ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 10:00-14:00 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00
ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00-12:00

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ WEBINAR ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΑΛΓΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΕΝ ΜΕΣΩ COVID-19"

07 Φεβρουαρίου 2022
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπό την αιγίδα και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διοργανώνουμε το Webinar/κλινικό φροντιστήριο με θέμα:
 
ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΑΛΓΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝΜΗ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΕΝ ΜΕΣΩ COVID-19
 
Το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 και μεταξύ 6 μμ - 9 μμ. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βλέπουν ασθενείς με θωρακικό άλγος, με ή χωρίς COVID σε όλα τα επίπεδα παροχής υγείας.
Όπως υπονοεί και ο όρος "φροντιστήριο", το όλο Webinar θα είναι με μορφή παρουσίασης και συζήτησης περιστατικών με ζωντανή συμμετοχή του κοινού μέσω του YouTube chat. Θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις ιδιαιτερότητες των ασθενών με θωρακικό άλγος και COVID.
Θα χρησιμοποιηθούν εποπτικά υλικά όπως φωτογραφίες, βίντεο, και ιδιαίτερα πολλά ΗΚΓ πάντοτε μέσα στα κλινικά σενάρια. Σε μερικά περιστατικά θα προστεθεί και simulated ασθενής.
Οι ομιλητές είναι οι Γεώργιος Ντάγκας (καθηγητής καρδιολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης), Ιωάννης Βογιατζής (Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας), Αντώνης Σαμαράς (Υπεύθυνος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του ΓΝ Βέροιας) και Παύλος Ροδίτης, επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης. Όλοι τους με μεγάλη κλινική εμπειρία και γνώση.
Το Webinar επίσης θα παρακολουθήσουν ζωντανά μαζί μας δύο νεαροί αγροτικοί ιατροί και οι οποίοι θα μας περιγράψουν την σχετική με το θέμα εμπειρία τους από τους Φούρνους Ικαρίας όπου κάνουν την Υπηρεσία τους!
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην αρχή του Webinar η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Κανακάκης
Για όσους έχουν Facebook, το link του Facebook Event στο οποίο μπορεί να δηλωθεί δωρεάν συμμετοχή είναι το https://www.facebook.com/events/1064374004403179 
Όσοι δεν έχουν Facebook, πληροφορίες για την δυνατότητα παρακολούθησης στο YouTube, περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, διοργάνωση και τους ομιλητές αλλά και μερικά περιστατικά μπορούν να τα βρουν στην ιστοσελίδα του Webinar εδώ
Σας παρακαλούμε εάν είναι δυνατόν να ενημερώσετε τα μέλη σας
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των παρακάτω 
aigida
Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, Hellenic Medical Society of New York, Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας, "Μαμάτσειο" Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης
 
Με εκτίμηση 
Οι διοργανωτές
 
Σπυρίδων Γούλας
Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Γαστρεντερολογικό τμήμα
Διευθυντής /Επιστημονικά Υπεύθυνος Γαστρεντερολογικού τμήματος
Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου  
Νοσοκομείο "Ελενα Βενιζέλου" , Αθήνα
Μέλος ΔΣ της ΕΠΕΓΕ όπου διατηρεί τη στήλη "Πρόσωπο με πρόσωπο" στην οποία δημοσιεύονται συνεντεύξεις συναδέλφων Γαστρεντερολόγων και άλλων ειδικότήτων. 
 
Ιωάννης Μπαραμπούτης
Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος
Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Γ.Ν.Α. "Αλεξάνδρα" και Ν.Θ.Π. " Η Παμμακάριστος"
Υπεύθυνος Πτέρυγας Νοσηλείας ασθενών COVID-19 Θεραπευτικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών
 
Αντώνιος Λιόλιος
Παθολόγος - Εντατικολόγος, Critical Care Attending, Remote ICU, USA

 

Τελευταία Νέα



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 26510 25324 | Φαξ: +30 26510 32907 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Παπανδρέου 2 Κτίριο Β, ΤΚ 45 444, Ιωάννινα
Ώρες Λειτουργίας Δευ-Παρ: 09:00-15:00 (Τετ: 18.00-20.00)
Για θεώρηση γνησίου υπογραφής, ΑΥΣΤΗΡΑ, καθημερινα 10:00-12:00
Ώρες Λειτουργίας για Ιατρούς: Καθημερινά 10:00-14:00 κατόπιν ραντεβού


Copyright © 2022 Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων (ΙΣΙ). Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Powered by NICMEDIA

Back to Top