Τελευταια Νεα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
joomla 2.5
дизайн интерьера Киев
лучшее фото
фильмы онлайн
все для смартфонов
игровые сервера
каталог фильмов
SEO блог
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου υπό τον τίτλο: «Ανάπτυξη κλινικών περιπτώσεων θρόμβωσης και λήψη θεραπευτικών αποφάσεων».
To Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 (16:00 – 20:00) και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 (09:00 – 18:15), στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Μ. Ματσάγκα.
Κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου θα γίνει ανακεφαλαίωση των καταστάσεων που προκαλούν θρόμβωση και του βέλτιστου τρόπου αντιμετώπισής τους.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, η εγγραφή είναι δωρεάν και πραγματοποιείται στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.e-myrtaly.gr/gr/